Topluluklarımız

Girişimcilik Vakfı olarak, yürüttüğümüz tüm proje ve programlarımızda topluluk bilincini geliştirerek aidiyeti ve etkileşimi yüksek topluluklar yaratıyoruz. Girişimcilik Vakfı ile yolları kesişen her bir kişi için, unutamayacağı ve ayrılmak istemeyeceği, sürdürülebilir ve etkisi yüksek bir topluluk haline gelmeyi ve network alanımızı genişletmeyi amaçlıyoruz.

Proje topluluklarında aidiyet, etkileşim, birlikte öğrenme-üretme alanlarının geliştirilmesi ve topluluk bilinci kazanılması için özelleştirilmiş faaliyetlerde bulunuyoruz.

-Merak & Keşif Alanları

-Oryantasyon

-Aidiyet Gelişimi

-Birlikte Öğrenme

-Birlikte Üretme

-Ritüeller

-Mezuniyet

-Program Sonrası Dahiliyet

Alumni Programı

Fellow Programı mezunlarımızın program sonrasında da potansiyellerini geliştirecekleri faaliyetlerine devam etmesi, birbirleri ile ve vakıf ile ilişkilerinin etkili bir şekilde sürdürülebilmesi için topluluk odaklı çalışmalar yürütüyoruz.

Alumni’lerimiz mezun olduktan sonra da aktif olarak bizimle bir arada bulunmaya devam edebilecekleri etkinlik ve içeriklerin parçası oluyorlar.

-Online & Fiziksel Etkinlikler

-Alumni Haritası

-Networking

-Dijital İletişim Kanalı

-Uzmanlık & Mentorluk Destekleri

-Giveback

Teknolojide Genç Yetenekler Topluluğu

Teknolojide Genç Yetenekler Topluluğumuz ile teknoloji odağındaki tüm program mezunlarımızı bir yetenek topluluğu olarak bir araya getirerek kariyer gelişimlerini, sosyal ve kültürel etkileşim alanlarını ve üretme motivasyonlarını güçlendiren kapsayıcı bir topluluk modelini hayata geçiriyoruz.

Her geçen gün büyümeye devam edecek olan bu topluluğumuzda 1000 gence ulaştık. Dijital platform aracılığıyla genç yeteneklerimizi bir araya getiriyor ve kariyer gelişimlerini desteklemeye devam ediyoruz.

Intern without borders

Girişimcilik Vakfı staj programımız ile her yıl ihtiyaç duyulan departmanlara stajyer alımı gerçekleştiriyoruz. Stajyerlerimizin hem GİRVAK kültürünü hem kişisel kariyer gelişimlerini yönetebilecekleri bir sürecin parçası oluyorlar.

-Oryantasyon

-Haftalık Check-in