Ziya Boyacıgiller Fonu

Ziya Boyacıgiller'in eşi, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nakiye Boyacıgiller ve ailesi tarafından Türk Filantropi Fonları aracılığıyla oluşturulan fon, Girişimcilik Vakfı'nın düzenlediği Fellow 2015 Programı'na katılmaya hak kazanan 2 başarılı girişimci adayının bir yıllık bursunu karşılayacak.

“Girişimcilik dünyasında yaratıcılığı, mütevazılığı ve cömertliğiyle bize örnek olan ve hepimizin gönlünde taht kuran Ziya Ağabeyimizin adını ölümsüzleştirmek ve girişimciliğe yatkın ve ilgili olan gençlere destek olmak için Boyacıgiller ailesinin büyük katkılarıyla oluşturulan bu fon, aramızdan ayrılışının birinci yıldönümünde genç bir girişimciye yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayacak. Başarılı bir girişimin ülkeye kazandırdığı istihdam, teknoloji, prestij ve yatırım gibi değerlerin en başından beri farkında olan Ziya Boyacıgiller, bu fon sayesinde, fikir önderimiz olarak zamanında bize yaptığı gibi, Fellow Programı'na katılmaya hak kazanan gelecek nesil girişimcilere de ilham vermeye devam edecek ve Türkiye'nin toplumsal değerlerinde girişimciliğin bir değer olarak yer bulmasına yardım edecek.

Daha fazla bilgi almak ve bağış yapmak için info@girisimcilikvakfi.org adresimize e-mail atabilirsiniz.

Fellow Programına Katıl

Fellowlarımızın hikayelerini merak ediyorsan buraya tıkla.