Cherie Blair

Cherie Blair’in kurucusu olduğu Cheire Blair Foundation dünyanın farklı ülkelerindeki kadın girişimcileri desteklemeyi amaçlayan bir mentorluk programı yürütüyor. Farklı ülkelerden 100’ün üzerindeki kadın girişimciyi 80’nin üzerinde farklı sektör ve uzmanlıklardan mentorlarla bir araya getiriyor. Her ülkeden bir yerel ortakla çalışan Cherie Blair Foundation, Türkiye’de 2018 yılı itibariyla Türkiye Girişimcilik Vakfı’nın ortağı oldu. Bugüne kadar Girişimcilik Vakfı’nın aday gösterdiği toplam 38 kadın girişimci, Türkiye’de bu global ağa ve programa dahil oldu.

2019 senesi itibariyle Cherie Blair Mentorluk Programı’na Türkiye’den mentorlar da dahil etmeye başladık.