Founders Pledge

Girişimcilik Vakfı olarak “giveback"(geri verme) kültürünü aşılamaya çalışırken 2016 senesi itibariyle globalleşme yolunda adımlar atmaya başladık. Londra merkezli Founders Pledge, Founders Forum'dan çıkan bir organizasyon. Yöneticisi ise David Golberg. Amaç, teknoloji liderlerinin sonra değil, şimdi ekosisteme geri vermeleri!

Nasıl oluyor?
Founders Pledge'e imza atan girişimciler, şirketlerinden exit ettikten sonra gelirlerinin en az %2'sini tercih ettikleri bir sivil toplum kuruluşuna bağışlamayı vaat etmiş oluyor. Tohum yatırım'dan Seri C yatırımı seviyesine kadar olan tüm girişimler Founders Pledge sözleşmesini imzalayabiliyor ve filantropi kültürüne destek oluyor.

Girişimcilik Vakfı ise Founders Pledge'in Türkiye'deki ilk ve tek iş ortağı!

Founders Pledge hakkında daha fazla bilgi almak için info@girisimcilikvakfi.org adresimize e-mail atabilirsiniz.

Türkiye'de “pledge" eden girişimciler:

Sina Afra

Girişimcilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı