Can Dörtkardeşler Fonu

Can’ımız için,

2015 Fellowlarımızdan, parlak bir girişimci, sadık bir dost ve eşsiz bir ilham veren, Can’ımızı 14 Kasım 2020’de elim bir trafik kazası sonucunda kaybettik.

Can sadece bir Fellow, Alumni değil, aynı zamanda hem Girvak’ı hem de girişimcilik ekosistemine katılmak isteyen gençlere ilham kaynağı olan genç bir liderdi. Gençlerle olabileceği her alanda aktif olan, geri vermek için hayaller kuran biriydi.

Can’ın TEDx konuşmasını burdan izleyebilirek ilham verici, eşsiz bir ruhu biraz daha yakından tanıyabilirsiniz.

Can daha 27 yaşında 3 girişimde bulunmuştu. Üniversitesinin ilk senesinde bir moda danışmanlığı şirketi kurmuş, Otsimo isimli sosyal girişimin ortağı olmuş ve son 4 yılı aşkın süredir de kurucusu olduğu Udentify'ın başında bulunuyordu.

2020’ de Fortune dergisinin “40 yaş altı 40" listesine seçilmişti. Voleybol’u, arkadaşlarını, ailesini ve ülkesini çok severdi.

En büyük hayallerinden biri içindeki geri verme inancıyla, kendisi gibi gençlere destek vermekti. Biz de onun adını yaşatacak bir burs fonu oluşturmaya karar verdik.

Bu burs fonu ile birlikte daha çok gencin Can’ın vizyonunun yaşamasını bayrağı ondan devralmasını istiyoruz, bu bizim için çok değerli.

Can gibi daha çok gencin desteklenmesi için siz de bu fona katkı vermek isterseniz, info@girisimcilikvakfi.org adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Can Dörtkardeşler burs fonunu desteklemek isterseniz buradan katkı yapabilirsiniz.

Eğer Can Dörtkardeşler burs fonu için düzenli bağışçı olmak ve gençlerin geleceğini ve hayallerini desteklemek isterseniz bize info@girisimcilikvakfi.org adresinden ulaşabilirsiniz.